Om os

På Paideia Skoven yder vi den støtte og omsorg, som den enkelte har behov for, med udgangspunkt i hans/hendes baggrund, vilkår og ressourcer.

Med personalets pædagogisk faglige viden og mangeårige erfaring med målgruppen, er vi specialister i, at håndtere børn og unge fra målgruppen og skabe positiv udvikling i samarbejde med den enkelte. Vi arbejder med børn og unge, som er ramt af moderate til svære udfordringer, herunder børn og unge, der er udsat for omsorgssvigt eller høj stressbelastning, børn og unge som har udadreagerende eller selvskadende adfærd.

TO HUSE, ÉT OPHOLDSSTED

I oktober 2019 har vi åbnet dørene op til endnu et hus, det Gule Hus, som ligger på samme vej som vores første hus, det Hvide Hus. Begge huse arbejder med samme målgruppe og udfra samme værdigrundlag, pædagogik samt metoder. Husene har samme ledelse og bestyrelse.

Vi har i alt plads til 12 børn og unge, 6 pladser i hvert hus.

Husene ligger i stille og rolige omgivelser i Nørre Herlev, ca. 5 km fra Hillerød centrum. Husene ligger 300 m fra hinanden med ca. 1,5 km til den lokale folkeskole, gåafstand til et dagskole for unge samt den lokale togstation, hvorfra der er 3 min ind til Hillerød. Hillerød og Nordsjælland byder desuden på sprogskole, indkøbs- og shoppingmuligheder samt en række fritidsaktiviteter og kulturelt liv.

Empati

Vi lytter og møder den enkelte, der hvor han/hun er

Tillid

Vi har tillid til den enkelte og tror på at tillid går forud for enhver meningsfuld relation

Rummelighed

Vi accepterer og respekterer alle mennesker og deres forskelligheder i og udenfor huset

Vedholdenhed

Vi er tilstede, tålmodige og giver ikke op

Professionel Tilgang

Vi arbejder professionelt med den enkelte, med hinanden og med vores samarbejdspartnere

Vores mission er skabe de trygge rammer, der muliggør den enkelte beboers positive udvikling. Med fokus på sunde relationer, positiv selvforståelse og skolegang arbejder vi i fællesskab med den enkelte på hans/hendes udviklingspotentialer og selvstændiggørelse.

Ved at etablere flere afdelinger, øge vores interne servicer og fortsat fokus på personalets kompetenceudvikling og specialisering, er vores vision at være landets førende social-pædagogiske tilbud for vores målgruppe.

Vores personale

Paideia Skovens personale har relevant faglig uddannelse og/eller mange års erfaring med målgruppen fra lignende tilbud, herunder erfaring med unge i krise, med misbrug eller har selvskadende adfærd, unge som lider af traumer, PTSD eller har været udsat for tortur, og unge med afvigende karaktertræk, herunder identitetsforstyrrelser, ADHD og borderline.

Paideia Skovens målgruppe har komplekse udfordringer, som varierer fra individ til individ. Gennem fagligt relevante kurser og periodisk supervision med en autoriseret psykolog, stræber vi efter altid at udvikle vores pædagogiske praksis og viden indenfor relevante fagområder og i forhold til eventuelle udfordringer, der måtte opstå løbende.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os